Helgen och påsken

Hejsan, då var helgen och påsken över.
Igår var det trevligt, åt middag med victorias familj och deras släktingar..
Blev massa gott och blev en massa mätt. eheh.

Sen så hade deras hund skadat sig under ögat, djupt öppet sår, så dom bestämde sig för att sy det på plats, alltså hemma hos vicky. Så fram med nål och tråd, (dock riktig nål och tråk som man använder på människor) från sjukhus. Hon ena var sjuksköterska så hon skulle se, efter ett par öl då förståss :/ men det blev lyckat, vi var tvugna och ta en tratt, fick göra en hemmagjord för annars kliade han av stygnen så ja.
Här är en bild på han, samt lite på festen..







xxf

vc

Sjuk !

Gah, då har man påsklov och allt så blir man sjuk!
Igår så var jag och vicky och käka på hardys, gratis mat + glass samt 2st john silver för 20kr :D Jennifer som jobbar där ger ju lite rabatt ;)

Efter jag hade ätit började jag må dåligt, sen blev det värre och värre. Kollade tempen och hade 39.5grader, ush hade det hela natten så fick inte en blund!
Sen gick febern ner imorse till 36,7 men nu har jag nog 38,4 igen... hoppas man får sova denna natten då.

Annars händer det inte mycket, åt nyss lite glass och så. Ska bara slappa hela dagen idag och hoppas man e frisk till imorgon!

Då får man väl lägga upp den klassiska "sjuk" bilden.
fvb

Jimmie

Lördag och chill

Hejsan, inte hunnit skriva så mycket hehe varit sjukt fint väder ju, varmt och jävligt skönt!
Bara legat ute och stekt (:

Då blir det dop imorgon hos min polare som är 18 år ;D.
Köpte en kattnalle, ganska fin faktist :D och så köpte jag nya par skor (:

Påsklov nu ja, mycket skönt. Hoppas nu det blir så fint väder som dom har lovat alltså.

För er som undrar så är piratebay rättegången avslutad. Riskerar 1års fängelse men domen är ej lagd ännu, vilket blir 14april tror jag det var. Dock tror piratebay dom kommer vinna om dom överklagar.

I 1april så infördes IPRED lagen. Om man misstänker att någon laddar upp filmer eller annat material så får man kontakta internetleverantören för att få uppgifter om ens ipadress som man sedan kan stämma pengar för att ha spridit upprovsskyddat material. Så passa er nu att ladda ner ;) hehe, kommer skriva mer om detta inom kort! :)

Jimmie

RSS 2.0